Reistips & Informatie

THAILAND – provincie LOEI

Posted by:

THAILAND – provincie LOEI

NIEUW
De kleine provincie Loei, ook wel ‘Land van een zee aan bergen’ genoemd, heeft een verscheidenheid aan etnische leefgemeenschappen. Het is één van de koelste plaatsen in Thailand. De Loei provincie wordt gevormd door de rivieren Mekong en Huang, die de natuurlijke grenzen vormen tussen Thailand en Laos. Het cultureel erfgoed dateert van meer dan 400 jaar terug en het is één van de meest authentieke regio’s van Thailand.

Onze collega-organisator was op uitnodiging van TAT (Thailand Tourism Authority) een paar dagen in de Thaise provincie Loei, gelegen in het hoge noorden langs de Mekong op de grens met Laos.

Deze provincie staat vooral voor gevarieerde landschappen en een authentieke volkscultuur. Eén van de meest spectaculaire bezienswaardigheden is de 900 meter hoge Mount Phu Pa Poh, die van de top tot aan de voet gul bezaaid is met tropisch groen. Loei heeft bezienswaardigheden die makkelijk kunnen concurreren met het naburige Chiang Mai en Chaing Rai, maar dan met een dankbare Isan toets. Smaragdgroene heuvels, ontroerende Boeddhistische monumenten en levendige festivals, maar ook vurige salades en rijke kerrieschotels om van te smullen, die je nadien kan wegspoelen met de bekende lokale koffie.

Wij stellen u graag 3 programma’s voor waarbij deze provincie Loei centraal staat.

De 15-daagse rondreis ‘Het onbekende noordoosten: Loei’ met Engelstalige lokale gidsen doet de verschillende hoogtepunten aan. 

Prijs vanaf € 3.490 per persoon (op basis van 2 personen in de kamer)
Ontdekkingsreis door de authentieke provincie Loei met lokale Engelstalige gids.
Prijs omvat :

Prijs per persoon op basis van 2 personen omvat: vlucht met Thai Airways, binnenlandse vluchten, programma en logies zoals voorzien, transfers en verplaatsingen in een geklimatiseerd voertuig, lokale Engelstalige gidsen tijdens de bezoeken (Franstalige gidsen op aanvraag en onder voorbehoud van beschikbaarheid) en toegangsgelden.

Niet inbegrepen: niet vermelde maaltijden, niet vermelde en/of optionele activiteiten, fooien, persoonlijke uitgaven, wagen en gids tijdens vrije dagen in Hua Hin, verzekeringen. Prijs geldig voor vertrek tussen 09/09 -21/10/2017, 04/11- 09/12/2017, 06/01- 24/03/2018 en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

De 8-daagse “Bangkok & Loei’ dompelt je eerst onder in de levendige en veelzijdige hoofdstad Bangkok om daarna de provincie Loei te verkennen, het nog verborgen juweeltje van natuurlijke en culturele schoonheid. Een diversiteit van etnische gemeenschappen, lokale tradities en authenticiteit, een lekkere lokale keuken en vriendelijke bevolking.

Prijs vanaf € 1.965 per persoon (op basis van 2 personen in de kamer)
Achter de façade van chaos, verkeersdrukte en massa schuilt een prachtige veelzijdige stad met tal van verrassende plekken.
Prijs omvat :

Prijs per persoon op basis van 2 personen omvat: lokale vluchten (economy class) Bangkok–Loei h/t, accommodatie in de vermelde hotels/kamertypes, vermelde maaltijden (O = ontbijt, L = lunch, D = diner), alle transfers en verplaatsingen, lokale Engelstalige gidsen tijdens de bezoeken (Franstalige gidsen op aanvraag en onder voorbehoud van beschikbaarheid), activiteiten zoals in het programma vermeld, toegangsgelden.

Niet inbegrepen: internationale vlucht, niet vermelde maaltijden, niet vermelde en/of optionele activiteiten, fooien, persoonlijke uitgaven, eventuele kosten voor paspoort, visum, vertrek- en/of toeristenbelastingen (Belgen: een geldig internationaal paspoort, niet Belgen: gelieve u te informeren bij ambassade/consulaat van reisbestemming), verzekeringen. Prijs geldig voor vertrek tussen 01/09 en 31/10/2017. Vertrek tussen 01/11 en 15/12/2017: 2.030 € pp. Onder voorbehoud van beschikbaarheid.

En tot slot “Loei puur” een 5-daagse te combineren naar believen.

Prijs vanaf € 895 per persoon (op basis van 2 personen in de kamer)

 

Prijs omvat : 

Prijs per persoon op basis van 2 personen omvat: lokale vluchten (economy class) Bangkok–Loei h/t, accommodatie in de vermelde hotels/kamertypes, vermelde maaltijden (O = ontbijt, L = lunch, D = diner), alle transfers en verplaatsingen, lokale Engelstalige gidsen tijdens de bezoeken (Franstalige gidsen op aanvraag en onder voorbehoud van beschikbaarheid), activiteiten zoals in het programma vermeld, toegangsgelden.

Niet inbegrepen: internationale vlucht, niet vermelde maaltijden, niet vermelde en/of optionele activiteiten, fooien, persoonlijke uitgaven, eventuele kosten voor paspoort, visum, vertrek- en/of toeristenbelastingen (Belgen: een geldig internationaal paspoort, niet Belgen: gelieve u te informeren bij ambassade/consulaat van reisbestemming), verzekeringen. Prijs geldig voor vertrek tussen 01/09 en 31/10/2017. Onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Boek / Info

Vul onderstaand formulier in om te boeken of inlichtingen te krijgen betreffende de bovenstaande reis.  • Voer a.u.b. een waarde in tussen 0 en 99.
  • Voer a.u.b. een waarde in tussen 0 en 99.

Deze aanbieding vervalt op Sunday 31 December, 2017 17:41.

0


Add a Comment