Over ons

Blue Skies Travel Management zorgt ervoor dat je gedroomde vakantie een droomvakantie wordt. Elke dag adviseren wij tevreden klanten welke reisbestemming of hotel perfect aansluit bij hun wensen.

Het Blue Skies team staat ter uwer beschikking

Onze Missie

Bij Blue Skies Travel Management zijn we de mening toegedaan dat in onze industrie de gepersonaliseerde aanpak is moeten wijken voor de rentabiliteit.  Onze aanpak daarentegen focust op de behoeften van onze klanten waarbij we vooral aandacht schenken aan wat voor hen belangrijk is.  Wij kunnen u enkel aanbevelen een beroep te doen op de diensten van Blue Skies Travel Management.  We zijn ervan overtuigd dat wij ook u kunnen overtuigen van onze uitzonderlijke dienstverlening.

Mensen die geen liefde opbrengen voor hun vak zitten in de verkeerde business.  Wij zijn gepassioneerd en trots op ons werk!

Blue Skies Travel Management weet dat de enige manier om klanten te binden en nieuwe klanten te verwerven eruit bestaat van de allerbeste service te geven.

Waarden

Blue Skies Travel Management was opgericht om een vorm van dienstverlening te verlenen die ver strekt boven wat vandaag ganbaar is.  De missie, de visie en de waarden zijn afgeleid van de diepste overtuiging van de oprichters.

Eerlijkheid en Integriteit: Onze klanten, onze dienstverleners en onze medewerkers verdienen eerlijkheid in alle aspecten van onze business.  De belangen van onze klanten hebben steeds de hoogste prioriteit.

Rechtvaardigheid, gedrevenheid en bereidheid: We zullen steeds bekijken welke dienstverlener de reisbehoeften van de klant maximaal wil tegemoetkomen.

Oprechtheid en Professionaliteit: Het volstaat niet onze missie en onze waarden op papier te zetten.  Wij zetten de woorden om in daden tijden de dagelijkse uitoefening van ons beroep.

Hoffelijkheid en vrolijkheid: We willen dat ons bedrijf een aangename werkplek biedt voor onze werknemers.  Dat maakt het gemakkelijker om onze klanten met een klanten op een aangename manier te onthalen, met een lachend gezicht en een opgewekte stem.

Respect: Wij respecteren onze klanten en collega’s in hun inzichten, opinies en waarden.

Visie

Herinneringen opbouwen door te reizen – reizen is niet alleen maar over vliegtuigen, huurwagens of hotels.  Reizen gaat om de herinneringen die je meer naar huis brengt.

Beleef nieuwe bestemmingen, bezoek familie, maak kennis met andere mensen en zoek ze later op als nieuwe vriend.  Dat is reizen!