Reistips & Informatie

KARTBAAN EN LASERGAMEN AAN BOORD VAN CRUISESCHIP NORWEGIAN BLISS vanaf 979 EURO

Posted by:

KARTBAAN EN LASERGAMEN AAN BOORD VAN CRUISESCHIP NORWEGIAN BLISS vanaf 979 EURO

GET YOUR GAME ON  !!!  kartbaan en lasergamen aan boord van het nieuwste cruiseschip Norwegian Bliss****  ( 4200 gasten) van Norwegian Cruise Line.

De oplevering vindt in april 2018 plaats. Het 16e schip in de vloot wordt uitgerust met enkele populaire onderdelen van het in China gestationeerde schip Norwegian Joy waaronder een kartbaan en lasergamen in de buitenlucht. Daarnaast zullen er ook enkele nieuwigheden hun debuut maken zoals een Texas Smokehouse. Het Aqua Park heeft twee glijbanen die over meerdere verdiepingen gaat. Voor de durfals is er een vrijeval glijbaan Ocean Loops en een Aqua Racer glijbaan waarbij gasten zij aan zij tegen elkaar kunnen racen met een spectaculair uitzicht op zee. De kleine cruisereizigers kunnen zich vermaken in het Kids’s Aqua Park en bij de Splash Academy, het jeugdprogramma dat activiteiten aanbiedt voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Tieners van 13 tot 17 jaar hebben hun eigen plek Entourage, naast de arcade van het schip. Ook aan de kleinste groep, van 6 maanden tot 3 jaar, is gedacht met een Guppies speelkamer met begeleide activiteiten voor ouders en baby’s. Kortom, een echt familieschip.

Klik hier voor spectaculaire beelden  NORWEGIAN BLISS

Bestemmingen van de Norwegian Bliss

Tijdens haar inaugurele zomerseizoen zal de Norwegian Bliss wekelijks vanuit Seattle cruises maken naar Alaska met stops in Ketchikan, Juneau, Skagway en Victoria, Brits-Columbia. In november 2018 start haar winterseizoen vanuit Miami met 7-daagse cruises naar het oostelijk gedeelte van de Caribbean met stops in St. Thomas, Maagdeneilanden, Tortola en Nassau. Cruises zijn beschikbaar vanaf € 979.

Boek / Info

Vul onderstaand formulier in om te boeken of inlichtingen te krijgen betreffende de bovenstaande reis.  • Voer a.u.b. een waarde in tussen 0 en 99.
  • Voer a.u.b. een waarde in tussen 0 en 99.

0


Add a Comment